Ferrocolat és coneguda actualment com a líder en les Illes Balears, en la distribució i venda de 4 gammes de productes, convertint-se així en un dels proveïdors de major importància dins del sector urbanístic:

Enllumenat Públic
Mobiliari Urbà
Tapes i Reixes
Parcs Infantils


quienes[1]

LA NOSTRA HISTÒRIA

Encara que la història de “Ferrocolat” data de 1999, any de la seva fundació, els seus orígens es remunten a…

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

Distribució i Muntatge de Mobiliari Urbà

Després del tancament de FUMASA, Ferrocolat va afermar la seva activitat comercial en la venda, distribució i muntatge de mobiliari urbà, sector de major demanda i amb un major nombre de clients mancats de proveïdor.


Distribuïdors exclusius de Benito Urban

L’èxit del model de negoci i la confiança guanyada durant els primers anys, permeten a Ferrocolat convertir-se en distribuïdor exclusiu per a Balears del catàleg de productes de Fundició dúctil Benito.


Obra Pública i planificació urbanística

La injecció de capital que el sector de l’Obra Pública ha viscut a les Illes s’ha convertit per a Ferrocolat en l’oportunitat d’oferir un dels millors i més complets serveis d’equipament urbà d’aquest tipus a Balears.


Arquitectura i habitatges privats

Actualment Ferrocolat ofereix, a la seva cartera de clients particulars, la possibilitat d’adquirir tot el catàleg d’equipament urbà per millorar, complementar i oferir espais urbans, amb garantia de durabilitat i dins dels paràmetres de sostenibilitat exigits.