Mobiliari Urbà

La qualitat de vida dels ciutadans és la nostra principal preocupació. Per això els nostres equipaments urbans compleixen amb estrictes controls de qualitat, per garantir la seva durabilitat i seguretat.

Tapes i Reixes

El sanejament urbà constitueix per a nosaltres en un repte en matèria de seguretat i durabilitat. Les condicions a les quals se sotmet aquest tipus de producte exigeix que innovació i normativa vagin de la mà.

Parcs Infantils

La seguretat implícita en aquest tipus de productes requereix que els paràmetres de construcció i disseny estiguin cuidats detalladament. Els nostres parcs compleixen amb les normes internacionals exigides en matèria de qualitat, durabilitat i seguretat.

Enllumenat Públic

L’eficiència lumínica és la nostra punta de llança quan desenvolupam projectes que involucren l’estalvi energètic i la sostenibilitat. Per això tota la nostra lluminària s’ha dissenyat amb tecnologia capdavantera.

Paviments de Cautxú

Tots els elements urbans especialment parcs infantils i escocells que distribuïm requereixen d’una superfície adequada per garantir la seva funcionalitat, és per això que ens assegurem de preparar la superfície d’ús amb materials adequats i garantits.


Oferim productes d’alta qualitat

Adequats a cada projecte, sense importar la seva envergadura. Deixa’ns assessorar-te

Contacta amb nosaltres!


Serveis A Tercers

Entitats públiques i privades compten amb el nostre servei d’assessorament integral per a qualsevol tipus de projecte. Estudiarem les seves necessitats i oferirem els productes per garantir l’èxit del seu projecte.

Assessorament personalitzat
Garantia de qualitat i sostenibilitat
Productes d’acord amb la normativa vigent

Per Què Triar-Nos?

1

Perquè comptem amb més 15 anys d’experiència dins del sector de la venda i distribució d’equipament urbà, juntament amb l’experiència en la fundició de ferro i modelat de productes.

2

Perquè organismes públics han confiat en Ferrocolat per dur a terme els seus projectes urbanístics, aportant equipaments d’alta qualitat i durabilitat.

3

Perquè comptem amb la garantia d’un líder global en equipament urbà, Fundició Benito, per distribuir més de 6000 productes seus de manera exclusiva per a les Illes Balears.

Certificacions

La qualitat dels nostres productes és reconeguda a nivell mundial gràcies a la seva tecnologia en seguretat i qualitat.
Gestión de Calidad – ISO9001:2008
Gestión Ambiental – ISO14001:2008


¿Què opinen els nostres clients?

La diversificació dels nostres productes i la nostra àmplia experiència ens permet comptar com a clients a grans empreses de construcció, institucions públiques, privades i petits clients amb reformes particulars.

Pere Bujosa, Ferrocolat.

Constructoras

Ajuntaments

Planes d’urbanisme i millora de les ciutats.

Constructors

Constructoras

Projectes d’obra nova destinades a ús urbanístic

Colegios

Col·legis professionals

Petit projectes de reformes i obres particulars

particulares

Particulars

Projectes de millora i reforma d’habitatges d’ús particular.